Dell T 5600

 

 

Dell PowerEdge PERC H310 6Gb/s Mini Mono RAID vezérlő kártya

 

Dokumentáció EN (PDF) : itt!  

Ilyenem van: https://serverelite.hu/dell-poweredge-perc-h310-6gbs-raid-vezerlo-kartya-1819  

Forrás link: https://www.bluechip.hu/termek/dell-poweredge-raid-controller-h310  

Filmware:  https://www.dell.com/support/home/hu/hu/hubsdt1/drivers/driversdetails?driverid=r09pj  

Konfigurálási videó : https://www.youtube.com/watch?v=EPe0BOJDMcA 

A Dell PowerEdge RAID Controller (PERC) H310 8 portos, 6Gb/s-os PCI Express RAID vezérlő robusztus adatvédelmet, zökkenőmentes átállást, és rugalmasságot nyújt SATA, SAS merevlemezek és SSD-k használatához.


A kis- és közepes vállalkozások tulajdonosai élvezhetik a legújabb RAID technológiát elérhető áron és alacsony energiafogyasztással a Dell™ PowerEdge™ RAID Controller (PERC) H310-zel. Ideális file-, web-, adatbázis-, és email-szerverekhez, és minimális karbantartást igényel.

A Dell belépő szintű vezérlőkártyái előremutató megoldást nyújtanak amelyek fontos RAID szinteket és komplikációmentes konfigurációs opciókat nyújtanak. Továbbá ezek a kártyák SATA és SAS merevlemezekhez és SSD-meghajtókhoz csatlakoznak, lehetővé téve a többszintű tárolást, ami optimalizálja a költségeket és a teljesítményt. Egy másik költségoptimalizáló szolgáltatás a fizikai lemez energiakezelési (Dimmer Switch™) technológia, amely kezeli a tétlen, a nem konfigurált, és a konfigurált meghajtók energiafogyasztását. A Dell belépő szintű RAID vezérlői lefedik a többszintű adattárolási igények spektrumát költséghatékony alkalmazásokhoz, amelyek robusztus adatvédelmet igényelnek.

Zökkenőmentes átállás


A PERC H310 egyedi szolgáltatása, hogy zökkenőmentesen képes átállni más PERC termékvonalakra. Egyszerűen dugjon be egy új vezérlőt, hogy felismerje, és importálja a meglévő tömböt bármilyen újrakonfigurálás nélkül. Plusz, a Dell OpenManage™ Storage Services (OMSS) következetes felhasználói felületet nyújt bármilyen PowerEdge SATA vagy SAS tömb menedzseléséhez.

A 6Gb/s-os SAS teljesítmény előnye


A 6Gb/s-os SAS úgy lett tervezve, hogy visszafelé kompatibilis maradjon a 3Gb/s-os SAS és a 3Gb/s-os SATA merevlemezekkel. A meghajtó sebességétől függetlenül a 6Gb/s-os PowerEdge RAID vezérlők jelentős teljesítménynövekedést nyújtanak mind írási, mind olvasási alkalmazásokban, mint a 3Gb/s-os elődeik.